ДРУМЕВ АВТО ХОД РОД

ХОД РОД

Превръщане на стара кола в уникален спортен автомобил – това е честа практика в САЩ. Тук обаче представяме един хот род от България, на който биха завидели дори оттатък океана. Моделът е базиран на съветския ГАЗ 53 и разполага с двигател Нисан.

Конструирането на този автомобил става по обичайната рецепта – колата е закупена катастрофирала, като възтановяването бе невъзможно. Преобразяването започна с възстановяване на рамата, премахване на купето и салона, а кабината от ГАЗ, бе закупена отделена. След окачването е свалено по-ниско, поставено е ново окачване, както и екстри от 21 век.

Сред модерните системи са дискови спирачки, сервоуправление, спортна изпускателна система, климатик и не на последно място – добър двигател.

От снимките се вижда, че основен типичен за хот род автомобилите екстериор съветският ГАЗ ще получил и напълно нов интериор. Той е модерен, изцяло покрит с кожа, като разполага с електрически седалки, допълнителна изолация, климатик, аудиосистема, специално създадена централна конзола, уреди на арматурното табло от НИСАН и др.

Сумата погълната от доработката е повече от добра и ще бъде обявена на заинтерсованите лица. Хвалим се обаче, че този ГАЗ е уникален, единствен по рода си и като такьв е част от автомобилната история!

Малко снимки на донорите..

И част от работният процес…

https://www.facebook.com/132798200082522/videos/1281614835200847/