Превръщане на стара кола в уникален спортен автомобил – това е честа практика в САЩ.

Думите ХОД РОД и „Тунинг” се среща все по-често в ежедневието на всички, които обичат автомобилите. Какво всъщност означава? Тунинг на автомобила означава модифициране на компонентите от които е съставен, подмяна на някои от тях с по-усъвършенствани или добавяне на нови такива. Практически тунинг може да се прави на всичко в един автомобил – двигателя, окачването, спирачната система, интериора или екстериора (оптичен), може да включва добавянето на аудио и видеосистеми, промени в носещата конструкция, олекотяване на купето и др.

„ДРУМЕВ АВТО” изработва ХОД РОД автомобили, предлага тунинг и състезателни продукти от световни производители и специализирани услуги насочени към подобряване на динамичните характеристики и управляемостта на автомобилите при екстремни натоварвания.

Съсредоточени сме и в редизайна на Вашият автомобил…колко от Вас биха искали да управляват Мерцедес S-Class, който въпреки това да прилича на Варшава…поне външно. Дейността на фирмата е фокусирана върху    създаването на по-бързи, по-сигурни , по-надеждни , и най-вече УНИКАЛНИ автомобили, които да отговарят на индивидуалните Ви предпочитания.

Открийте ни:

Адрес:
България, Велико Търново, ул. Беляковско шосе 18
тел: 0879281444 | Николай Друмев

GPS: 43°5’12.12″N25°36’46.15″E