В ДРУМЕВ АВТО можете да реставрирате ваш автомобил или мотоциклет при най-високи стандарти. Процесът на реставриране е свързан с уточняване на точните желания на клиента, нивото на завършеност до което трябва да се достигне, продължителността на процеса, количеството на нови части които трябва да се вложат. Качеството на използваните материали. И не на последно място крайната цена на ремонта.

За начинаещите, които никога не са се занимавали споделяме следното:
1. Реставрацията не е за всеки, тя гълта много време, енергия и средства.
2. Като човеко-часове, една реставрация отнема от 400 – 1600 часа
3. Пясъкоструенето на едно купе с врати и капаци струва около 1000 лева, отделно е цената на почистването на мостове, пружини, болчета, гайки и т.н. 4. Тенекеджийските материали се плащат допжлнително и са спрямо изискванията на всяка реставрация
5. Боите и допълнителните материали…т.е. епокси грундове, 3м лепила, китове, шприцове, бои и лакове, не на последно място и всички допълнителни материали при една цялостна реставрация са на себестойност от 2000, до 3000 лева. В някои случаи, поради желания на клиента и те са напълно недостатъчни.
6. Тапицерската работа не струва под 2500-3000 лева, включваща табло, дъно, кори на врати, седалки и таван
7. Реновацията на мотор и скоростна кутия могат да достигнат хиляди левове, хромирането също не е по-евтино.

Не си мислете, че ще е лесно…нито пък ЕВТИНО!
Давайки автомобилът си на гаражен майстор, в повечето случаи остава недовършен проект…майсторите просто не знаят с какво се захващат…клиентите им съм също. Така после продаваме „ЗАПОЧНАТИЯТ“, но „НЕДОВЪРШЕН“ ПРОЕКТ с горчивина…нито парите ще си вземем, нито дори ще се повозим.

Истината: РЕСТАВРИРАНИЯТ АВТОМОБИЛ Е СКЪП, ЗАРАДИ ПОЛОЖЕНИЯТ В НЕГО ТРУД, МАТЕРИАЛИ, и не на последно място ВРЕМЕ И ПАРИ!

С Уважение!