ДРУМЕВ АВТО За нас

За нас

КОИ СМЕ НИЕ?

ДРУМЕВ АВТО е фирма, посветила се изцяло на автомобилния свят.
Ние сме една от малкото фирми в България, предлагащи редизайн и преобразяване на Вашият автомобил по Ваша поръчка, независимо Хот Род, Рат Род, Дрифт, Драг, Лоу Райдер, Слипър, Офроуд и Ретро машина искате да Ви изработим.

ДРУМЕВ АВТО възниква през 2008, като основна дейност е авторемонт и обслужване на МПС .

Сервизната дейност, която предлагаме включва:

1.    Авто-бояджийска дейност  като боядисването се извършва в бояджийска камера Marini, подходяща за боядисване на леки, лекотоварни и товарни МПС с обща маса до 3.5 тона, височина до 2.40м. и дължина до 7м. За подготовката и автобоядисването се влагат материали на Glasurit и Lechler, използват се машини на Festool, бояджийски пистолети на Sata и Devilbiss.В подготвителното и бояджийно отделение работи квалифициран персонал, завършил необходимите за дейността курсове на обучение.

2.  Относно   Авто-тенекеджийска дейност, сервизът разполага с дозер-стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили Marini, подходящ за леки, лекотоварни и товарни МПС до 3.5 тона. За подготовката и авто-тенекеджийска дейност се влагат инструменти и материали на REDKO, Makita, и други съгласно необходимостите. В отделението работи квалифициран персонал, завършил необходимите за дейността курсове на обучение.

3.    Авто-монтъорска дейност – сервизът извършва всички видове ремонти по двигатели, скоростни кутии, ходова част, ел. инсталации, на всички видове, класове и марки автомобили, и МПС до 3.5 тона. Сервизът разполага с четири подемника и канал. Също така извършваме обслужване на автоклиматични системи и автоматични скоростни кутии.

4. Сервизът предлага Автомивка оборудвана  с техника на Керхер и препарати на Ма-Фра.

5. На своите клиенти сервизът предлага заместващ автомобил в случаите, които е необходимо.

Резултатът от всичко са предлаганите от нас услуги.

Открийте ни:

Адрес
България, Велико Търново, ул. Беляковско шосе 18
тел.0894741919
тел. 0879281444 – Николай Друмев

GPS: 43°5’12.12″N25°36’46.15″E


МАЛКО СНИМКИ