В ДРУМЕВ АВТО можете да реставрирате ваш автомобил или мотоциклет при най-високи стандарти. Процесът на реставриране е свързан с уточняване на точните желания на клиента, нивото на завършеност до което трябва да се достигне, продължителността на процеса, количеството на нови части които трябва да се вложат. Качеството на използваните материали. И не на последно място крайната цена на ремонта.

За начинаещите, които никога не са се занимавали споделяме следното:


1. Реставрацията не е за всеки, тя поглъща много време, енергия и средства.
2. Като човеко-часове, една реставрация отнема от 400 – 1600 часа.


3. Започваме с разглобяване, пясъкоструене, опис на стари части, опис на нови части, отделно е цената на почистването на мостове, пружини, болчета, гайки и т.н.

4. Тенекеджийските материали се плащат допълнително и са спрямо изискванията на всяка реставрация.


5. Боите и допълнителните материали…т.е. епокси грундове, 3м лепила, китове, шприцове, бои и лакове, не на последно място и всички допълнителни материали при една цялостна реставрация са необходими материали при всяка една реставрация.

6. Тапицерската работа не струва евтино, включваща табло, дъно, кори на врати, седалки и таван, особенно ако вложените материали са от естествена кожа.


7. Реновацията на мотор и скоростна кутия могат да достигнат хиляди левове, хромирането също не е по-евтино.

Така че, бъдете наясно…няма, да е лесно…нито пък ЕВТИНО!


Давайки автомобилът си на гаражен майстор, в повечето случаи остава недовършен проект…майсторите просто не знаят с какво се захващат…клиентите им съм също. Така после продаваме „ЗАПОЧНАТИЯТ“, но „НЕДОВЪРШЕН“ ПРОЕКТ с горчивина…нито парите ще си вземем, нито дори ще се повозим.

Истината: РЕСТАВРИРАНИЯТ АВТОМОБИЛ Е СКЪП, ЗАРАДИ ПОЛОЖЕНИЯТ В НЕГО ТРУД, МАТЕРИАЛИ, ЧАСТИ и не на последно място ВРЕМЕ И ПАРИ!

Открийте ни:

Адрес:
България, Велико Търново, ул. Беляковско шосе 18
тел: 0879281444 | Николай Друмев

GPS: 43°5’12.12″N25°36’46.15″E