КАК ПРАВИМ ЛОУ-РАЙДЕР ОТ СЕРИЕН АВТОМОБИЛ В НЯКОЛКО СТЪПКИ

Кой не мечтае за собствен лоу райдер — било то «LADA» с ниска стойка, правеща впечатление и караща всички да се обръщат след него.

Не мислете, че процедурата по превръщането на обикновен автомобил в такъв е особенно сложно…

Ще го обясним с няколко крачки!

 Първата крачка е да приведем купето в прилично външно състояние и тук вече може да се интерпретира широко…Цвета може да е модерен, може да е стандартен за 1960–1970години, може да е рат, и всичко това зависи от желанието на клиента.

Замяната на пружини и амортисьори е добро и евтино решение, а за тези, които обичат комфорта може да се постави пневматично, или хидравлично окачване.

Замяна на обичайните джанти с Fuchs, Cosmics, италиански Kromodora или оригинални с хромирани тасове, това също по избор на клиента.  ако е на оригинална джанта, поставянето на гума с бял кант също е добро решение.
Поставянето на фарове за мъгла, багажник на тавана или велосипед, защо не и сърф, хромиране на огледала, брони ауспуси. Фантазия на клиента…..

Оригинален кожен салон, оригинално радио, дървен волан, само допълват интериорно картината

Допълване на картината със скрити тонколони и ретро музика е нещо малко, но ще кара всички да се обръщат след Вас.

Модернизиране на мотора, или смяната му с друг не е толкова важно за този тип автомобили, но определено покачва адреналина и настроението.

Този стил, определено ще възроди старият Ви автомобил!

Открийте ни:

Адрес:
България, Велико Търново, ул. Беляковско шосе 18
тел: 0879281444 | Николай Друмев

GPS: 43°5’12.12″N25°36’46.15″E