КОИ СМЕ НИЕ?

ДРУМЕВ АВТО възниква през 2008, като основна дейност е авторемонт и обслужване на МПС .

Във времето на обичайните ремонти, се появи и желанието ни да изработваме и по-различни автомобили. Така обединявайки се, като екип и мислене, решихме да преустановим обичайните дейности и да се концентрираме върху Вашите желания за различни и изразяващи Вас самите автомобили. Приемаме това лично и гарантираме най-висок стандарт на изработка.

ДРУМЕВ АВТО е фирма, посветила се изцяло на автомобилния свят.
Ние сме една от малкото фирми в България, предлагащи редизайн и преобразяване на Вашият автомобил по Ваша поръчка, независимо Хот Род, Рат Род, Дрифт, Драг, Лоу Райдер, Слипър, Офроуд и Ретро машина искате да Ви изработим.

1.    Авто-бояджийска дейност  като боядисването се извършва в бояджийска камера Marini, подходяща за боядисване на леки, лекотоварни и товарни МПС с обща маса до 3.5 тона. За подготовката и автобоядисването се влагат материали на Glasurit, Lechler, използват се машини на Festool, бояджийски пистолети на Sata и Devilbiss.В подготвителното и бояджийно отделение работи квалифициран персонал, завършил необходимите за дейността курсове на обучение. И най вече….те ще работят върху Вашият автомобил старателно и средоточено.

2.  Авто-тенекеджийска дейност,

сервизът разполага с кондуктор,

върху който изработваме различни

видове рами във връзка с проектите,

които изготвяме. В подготовката и

авто-тенекеджийска дейност се влагат

инструменти и материали на REDKO,

Makita, и други съгласно необходимостите

В отделението работи квалифициран

персонал, завършил необходимите за

дейността курсове на обучение.

3.    Авто-монтъорска дейност – сервизът извършва всички видове ремонти и модифициранепо двигатели,скоростни кутии, ходова част, ел. инсталации, на всички видове,класове и марки автомобили.

4. Сервизът предлага Автомивка оборудвана с техника на Керхер и препарати на

Ма-Фра.

Друмев Авто с три думи…ДОМЪТ НА АВТОМОБИЛА!

Открийте ни:

Адрес:
България, Велико Търново, ул. Беляковско шосе 18
тел: 0879281444 | Николай Друмев

GPS: 43°5’12.12″N25°36’46.15″E